Verhuisbus huren

Autoverdelers Blog

Ga jij binnenkort verhuizen? Wat leuk!!! Verhuizen is iets wat je niet even snel doet. Hier komt veel bij kijken. Het is een leuke, maar drukke tijd!  

Spullen uitzoeken

Dit is het juiste moment om eens goed naar al jouw spullen te kijken en te bedenken of je alles wilt bewaren of niet. Spullen die je niet meer gebruikt, kan je weggooien, weggeven of verkopen. Vaak zijn dit meer spullen dan je vooraf had kunnen bedenken. Van de verkoopopbrengst kan je dan weer iets nieuws kopen voor in jouw nieuwe huis. Als je alle spullen uitgezocht hebt, kan je alles in gaan pakken. Het is verstandig om spullen per ruimte in te pakken. Dus in een doos alleen spullen uit de keuken en in een andere doos alleen spullen uit de woonkamer, etc. Dit is handig wanneer je alles uit gaat pakken, dan hoef je niet naar verschillende ruimtes met een doos. Breekbare spullen kan je inpakken met kranten of keukenpapier. Op deze manier zijn zij goed beschermd en breken ze minder snel.  

Verhuisbus huren

Dan is het eindelijk zo ver, de grote dag van de verhuizing is aangebroken. Je hebt hulptroepen ingeschakeld en alle spullen moeten naar het nieuwe huis gebracht worden. Dozen en andere kleine spullen kunnen in een personenauto vervoerd worden. De grotere spullen, zoals een bank, wasmachine, kast, etc., passen niet in een auto. Hier kan je een verhuisbus van Frans Stokman BV voor huren. Dit kan je tegenwoordig heel eenvoudig online doen. Verhuisbussen zijn er in verschillende maten. Het is belangrijk dat je goed kijkt naar welke verhuisbus je huurt. Als de bus te groot is, mag je deze niet met jouw rijbewijs B besturen. Vaak heb je de keuze tussen een gewone bus of een bus met laadklep. Dit laatste is erg handig. Je hoeft zware spullen dan niet omhoog te tillen. Je kan deze spullen op de laadklep zetten en dan gaat de rest nagenoeg vanzelf. Als je een verhuisbus huurt, is het verstandig om de kleine lettertjes goed te lezen. Vaak zijn er nog bijkomende kosten voor bijvoorbeeld verzekering of benzine. Vaak mag je "gratis" een x aantal kilometers rijden. Rijd je meer kilometers met de bus, dan moet je daar nog voor bijbetalen. Dit soort extra kosten verschillen per verhuurmaatschappij, dus het is slim om dit even goed met elkaar te vergelijken. Omdat een verhuisbus veel waard is in geld, moet je vaak borg betalen. Als je de bus netjes op tijd terug brengt, hij is niet beschadigd en weer keurig vol getankt, dan krijg je de borg weer helemaal terug.  Als je de juiste verhuisbus huurt, is de verhuizing zo gedaan! Veel geluk in jouw nieuwe huis!

Delen

27 maart 2018

Auto Dealers blog

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Of heeft jouw auto een onderhoudsbeurt nodig? Dan kan je bij diverse auto dealers terecht. Als je een auto gaat kopen, moet je goed onderhandelen over de prijs. Ze zeggen in eerste instantie altijd een hogere prijs, zodat er nog onderhandelingsruimte is. Ook voor het onderhoud van je auto kan het geen kwaad om bij diverse dealers prijzen op te vragen. De tarieven lopen namelijk nogal uit een. Vraag dan ook goed na wat ze wel of niet doen bij een kleine of grote beurt. Hier zit namelijk ook nog weleens verschil in. Lees hier meer over in mijn blog. Leuke artikelen en interessante linkjes!